Tak to jest, jak zasmakujesz to już potem ciężko się oprzeć. Fajny bajer nie ma co ukrywać. Da się bez tego żyć (w fieście nie mam), ale jak jest opcja dokupienia to moim zdaniem nie są to wyrzucone pieniądze. Szkoda, że każą dopłacać za lędźwie, ale tour jest okrojony niemal na maxa i taka już jego uroda.
[O2] Uszczelki wewnętrzne tylnych szyb O2FL - wciśnięte role
Zwiń
X
-
[O2] Uszczelki wewnętrzne tylnych szyb O2FL - wciśnięte role
Witam Serdecznie,
Kilka dni temu wioząc do porodu moją żonę, zatrzymałem się przed szlabanem do szpitala aby zapłacić za wjazd i niestety z tego całego zdenerowanania wcisnąłem guziki otwarcia szyb tylnych a nie przednich. Na tylnych miałem zamontowane rolety przeciwsłoneczne (takie a 20-30zł) z przyssawką naciągającą roletę tuż przy uszczelkach dolnych. Niestety po otwarciu te przyssawki wcisnęły uszczelki (po obu stronach) wewnętrzne w drzwi. Ponieważ przejechałem Octavią dopiero ok 1400 km pytam bardziej doświadczonych użytkowników: Czy jest jakiś prostszy sposób wydobycia tych uszczelek i ich ponownego założenia niż ten z rozbieraniem drzwi?
Czy uderzać do ASO? Szyby się otwierają i zamykają piszcząc.
P.S. Ostatecznie za wjazd na teren szpitala nie zapłaciłem na hasło: "do porodu". Córka żywa, donoszona 3570g.A w nocy ukradli mi kołpaki :-(
-
-
Re: Uszczelki wewnętrzne tylnych szyb O2FL - wciśnięte role
Zamieszczone przez bmasojcP.S. Ostatecznie za wjazd na teren szpitala nie zapłaciłem na hasło: "do porodu". Córka żywa, donoszona 3570g.A w nocy ukradli mi kołpaki :-(
O2 skradziona - szukam nowej
Komentarz
-
-
słabo widać
próbuj http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=37673
całą uszczelkę można łatwo wyjąć
Komentarz
-
Komentarz